Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suç makineleri Alanya’da yakaladı

Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin şüphe üzerinde durdurduğu araçta uyuşturucu madde ile silah ve sahte kimlik ele geçirilirken, biri yabancı uyruklu kadın 4 kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Alanya’nın Dinek mevkiinde rutin uygulama...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suç makineleri Alanya’da yakaladı
Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin şüphe üzerinde durdurduğu araçta uyuşturucu madde ile silah ve sahte kimlik ele geçirilirken, biri yabancı uyruklu kadın 4 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Alanya’nın Dinek mevkiinde rutin uygulama yapan polisin şüphe üzerine durdurduğu bir araçta, 44.81 gram metamfetamin, 5 adet excaty, 4 adet koptan hap, 10.48 gram plaka esrar, üç adet 7.65 çapında silah, silahlara ait 22 adet fişek, 4 adet şarjör, başkasına ait 2 adet sahte kimlik ve 1 adet sahte sürücü belgesi ele geçirildi. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği görevlilerince gözaltına alınan S.O. (32), H.H.(34), B.C. (29) ve Özbekistan uyruklu kadın Z.Y. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Şüphelilerden S.O.’nun GBT sorgusunda kasten adam öldürmek suçundan kesinleşmiş 15 yıl hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı. H.H.’nin ise basit yaralama suçundan kesinleşmiş 6 yıl hapis cezası olduğu tespit edildi.
Emniyetteki sorguları tamamlanan 4 kişi Alanya Adliyesine sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.