Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Su kesintisi mahalleyi sokağa döktü

Şanlıurfa’da suların yaklaşık 3 aydır düzgün akmadığını iddia eden mahalleli, yolu konteynırlarla kapatıp eylem yaptı. Eylemciler Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin istifa etmesini istedi.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’da suların yaklaşık 3 aydır düzgün akmadığını iddia eden mahalleli, yolu konteynırlarla kapatıp eylem yaptı. Eylemciler Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin istifa etmesini istedi.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Devteşti Mahallesi’nde suların akmadığını iddia eden vatandaşlar sokağa döküldü. Caddeyi çöp konteynırlarıyla trafiğe kapatan ve aralarında kadınlar ile çocukların da bulunduğu kalabalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin istifasını istedi. Eylem nedeniyle bölgeye çevik kuvvet polisleri ve zırhlı araçlar sevk edildi. Konteynırlarla kapatılan yol, TOMA ile açılırken polisler eylem yapan grupla konuşarak ikna etmeye çalıştı. Sularının yaklaşık 2 aydır düzgün akmadığını ve son 3 gündür de hiç akmadığını iddia eden mahalleli, polislerin çabaları sonucu yoldan çekilerek pazar yerinde toplandı. Burada da eylemlerine devam eden mahalleli, sloganlar atarak yetkililerin gelmesini istedi. mahalleli, eylemlerine yetkililer gelene kadar devam edeceklerini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.