Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

STV’nin eski Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik’in oğulları Bulgaristan’a kaçarken yakalandı

Samanyolu televizyonunun eski Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bank Asya Yönetim Kurulu üyeliği de yapan Ali Çelik’in ikiz oğulları ve yeğeni Kapıkule Sınır Kapısında yakalandı.FETÖ/PYD’ye yönelik çalışmalar kapsamında aranan...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samanyolu televizyonunun eski Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bank Asya Yönetim Kurulu üyeliği de yapan Ali Çelik’in ikiz oğulları ve yeğeni Kapıkule Sınır Kapısında yakalandı.
FETÖ/PYD’ye yönelik çalışmalar kapsamında aranan ve haklarında daha önce FETÖ/PYD Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan yurt dışına çıkış yasakları bulunan Ali Çelik’in ikiz oğulları H.Ç, H.Ç. ve yeğeni B.Ç. Bulgaristan’a giderken Kapıkule’deki çıkış işlemleri sırasında yakalandı.
Gözaltına alınan şahısların, çıkış damgalarının sahte olduğu tespit edilerek pasaportlarına el kondu. Şüpheliler hakkında ayrıca resmi belgede sahtecilik suçundan işlem yapılırken, şüphelilere yardımcı olan şahısların yakalanması için soruşturma başlatıldı. Edirne Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 3 şüpheli, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.