Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor Müdürünün Evini Soyan Hırsızlar Yakalandılar

Samsun’da hırsızlar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürünün evinden altın ve para çalıp araçla kaçarken polisin kovalamaca sonucu yakalandılar.Olay, Samsun’un Yakakent ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yakakent İlçe Gençlik ve...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da hırsızlar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürünün evinden altın ve para çalıp araçla kaçarken polisin kovalamaca sonucu yakalandılar.
Olay, Samsun’un Yakakent ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yakakent İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Oral’ın evine giren hırsızlar, ziynet eşyası, para ve 1 adet ruhsatlı tabancayı çaldılar. Hırsızlık olayının fark edilmesi sonucu polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve hırsızların 61 plakalı kapalı kasa kamyonet ile Samsun istikametine kaçtıklarını tespit etti. Radar ekiplerinden de kaçan hırsızların içinde bulunduğu kapalı kasa kamyonet Bafra ilçesinde ele geçti. Araç sürücüsü Yaşar Y.(38) ile araçta bulunan Cüneyt Y.(21), 16 yaşındaki B.Y. adlı kız ile Gülbahçe U.(38) gözaltına alındılar. Hırsızlarla birlikte evden çaldıkları 6 çeyrek altın, 2 altın yüzük ve bin lira para ele geçirirken, çalıntı silah bulunamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.