Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soygunculardan Cüzdanını Çöpe Atarak Sakladı

Beyoğlu’nda yüzleri maskeli ve silahlı dört gaspçının güpegündüz saniyeler içerisinde gerçekleştirdiği soygunun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Gaspçıların kamufle olmak için masa örtüsü, eşarp, ameliyat eldiveni giydiği görülürken,...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda yüzleri maskeli ve silahlı dört gaspçının güpegündüz saniyeler içerisinde gerçekleştirdiği soygunun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Gaspçıların kamufle olmak için masa örtüsü, eşarp, ameliyat eldiveni giydiği görülürken, fatura ödemek için şubeye gelen bir kadının cüzdanını çöp kutusuna atması güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, geçen salı günü saat 12.00 sıralarında Beyoğlu Fetihtepe PTT şubesinde yaşandı. Öğle saatlerinde yüzleri maskeli ve silahlı 4 soyguncu, koşarak şubeye geldi. İçeriye doluşan soygunculardan biri elindeki silahı şube yetkilisine doğrultarak 5 bin 800 lirayla kayıplara karışmış, o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansımıştı. Polis ekiplerinin soyguncuları yakalamak için başlattığı inceleme sürerken, soygun anıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.
MASA ÖRTÜSÜ, EŞARP VE AMELİYAT ELDİVENİYLE KAMUFLE OLDU
Soygunu yaklaşık 15 saniyede gerçekleştiren zanlılar, kamufle olmak için masa örtüsü, eşarp ve ameliyat eldiveni kullandı. Parmak izi bırakmamak ve izlerinin sürülmemesi için oyuncuları aratmayacak şekilde giyinen soyguncular, çaldıkları parayı poşete doldurup kaçtı. O anlarda fatura ödemek için şubede olan bir kadın ise dikkat çekti. Soyguncuların içeriye girdiği gören kadının köşeye kaçarak, soyguncular almasın diye cüzdanını çöpe atması ise güvenlik kameralarına an be an yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.