Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soyguncu, kendisine direnen kuyumcuyu bıçakladı

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Fatih’te bir kuyumcuyu soymaya çalışan zanlı, beklenmedik tepki ile karşılaştı. Zanlı kendisine direnen kuyumcusu bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçmaya çalıştı. Vatandaşlar tarafından yakalanan soyguncu,...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSTANBUL (İHA) – İstanbul Fatih’te bir kuyumcuyu soymaya çalışan zanlı, beklenmedik tepki ile karşılaştı. Zanlı kendisine direnen kuyumcusu bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçmaya çalıştı. Vatandaşlar tarafından yakalanan soyguncu, polise teslim edildi.
Olay, Kocamustafapaşa Caddesi’nde faaliyet gösteren bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eli bıçaklı C.T., güpegündüz kuyumcuyu soymak istendi. Dükkana giren soyguncu, kuyumcu Vedat Bıçak’ın beklenmedik direnişiyle karşılaştı. Bunun üzerine kuyumcuyu bıçakla yaralayan zanlı, olay yerinden kaçmaya çalıştı.
Kuyumcuda yaşananları gören vatandaşlar ve esnaf yardıma koştu. Kafasında kask ve sırtında çanta ile kaçmaya çalışan C.T., kuyumcunun yakınında bulunan bir sokakta vatandaşlar tarafından yakalandı.
Vatandaşların ihbarı olay yerine sevk edilen polis ekiplerine teslim edilen soyguncu sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Durumu ciddiyetini koruyan kuyumcu Vedat Bıçak ise hastaneye kaldırıldı. Emniyet ekipleri olay yeri ve çevresinde inceleme başlattı.
Hırsızı yakalayan vatandaşlardan Yaşar Mete Varmaşlı, "Ben kuyumcunun bir anda kanlar içinde yere yığıldığını gördüm. Daha sonra siyah kasketli birinin içeriden çıktığını gördüm. Bu sokağa doğru kaçarken ben arkadaşımız Fatih’e ’hırsız var kuyumcuyu soydu’ diye bağırınca, Fatih ve başka arkadaşlarımızla birlikte hırsızın üzerine burada atlayarak hırsızı yakaladık. Daha sonra ambulansı çağırdık. Yaralıyı kaldırıp ambulansa bindirdik. Polis geldikten sonrada hırsızı polise teslim ettik" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.