Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal medyada terör propagandası yapan 5 şahıs adliyeye sevk edildi

Adıyaman’da jandarma ekiplerinin sosyal medyada terör örgütü PKK propagandası yapanlara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 5 şahıs adliyeye sevk edildi.İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırıları sonrasında sosyal...

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2017 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2017 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sosyal medyada terör propagandası yapan 5 şahıs adliyeye sevk edildi

Adıyaman’da jandarma ekiplerinin sosyal medyada terör örgütü PKK propagandası yapanlara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 5 şahıs adliyeye sevk edildi.

İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırıları sonrasında sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK ve TAK lehine paylaşımda bulunan 5 kişi hakkında Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla soruşturma başlatıldı. Jandarma ekipleri operasyonun 3. dalgasını başlatarak şahısların evlerine eş zamanlı baskın düzenledi. Çelikhan, Kahta ilçesi, Kömür Beldesi ve kent merkezinde 5 farklı adrese yapılan operasyonda H.K., H.G., A.Y., K.K. ve Ş.Y. gözaltına alındı. Gerçekleşen operasyonda şahısların ikametinde örgütsel dokümanların ele geçirildiği öğrenildi. Gözaltına alınan 5 şahıs jandarma ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şahıslar daha sonra sorgulanmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. İfadeleri tamamlanan 5 şahıs sabah saatlerinde Adıyaman Adliyesine sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.