Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal medyada tartıştığı kişiye pompalı tüfekle ateş açtı

Kocaeli’de bir şahıs, sosyal medya üzerinden tartıştığı kişinin evine giderek pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda bir kişi hafif şekilde yaralandı.Olay Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, Hayrullah...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 04:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 04:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sosyal medyada tartıştığı kişiye pompalı tüfekle ateş açtı
Kocaeli’de bir şahıs, sosyal medya üzerinden tartıştığı kişinin evine giderek pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda bir kişi hafif şekilde yaralandı.
Olay Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, Hayrullah K. ile Barış Ç. ve Savaş Ç. isimli kardeşler arasında sosyal medya üzerinde bir tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Barış Ç. ve Savaş Ç. isimli iki kardeş, gece geç saatlerde Hayrullah K.’nın evinin önüne gelerek pompalı tüfek ile ateş açtı. Pompalı tüfek ile iki el ateş eden kardeşler daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, Hayrullah K. tüfekten çıkan saçmalar ile hafif şekilde yaralandı.
Kısa sürede taburcu oldu
Olayı gören komşuların haber vermesi üzerine olay yerine hemen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızla gelen 112 Acil Sağlık ekibi, kolundan ve başından hafif şekilde yaralanan Hayrullah K.’yı ambulans ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Olayın yaşandığı evin önünde Olay Yeri İnceleme çalışması yapan polis ekipleri ise, kaçan zanlıların peşine düştü. Hayati tehlikesi olmadığı belirlenen Hayrullah K. kısa sürede hastaneden taburcu edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.