Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal Medyada Hakaret Cinayeti Davası

Samsun’da sosyal medyada paylaşım yapma meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşını bıçaklayarak öldüren gencin yargılanmasına başlandı.Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde yaklaşık 3 ay önce meydana geldi. Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sosyal Medyada Hakaret Cinayeti Davası
Samsun’da sosyal medyada paylaşım yapma meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşını bıçaklayarak öldüren gencin yargılanmasına başlandı.
Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde yaklaşık 3 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Bülent Koşar, arkadaşı 18 yaşındaki Batuhan A. ile bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımdan dolayı tartıştı. Tartışmanın bir anda büyümesi üzerine Batuhan A., bıçakla saldırdığı Bülent Koşar’ı göğsünden, karnından ve bacağından olmak üzere 6 yerinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan yaralı genç kurtarılamadı. Polis tarafından yakalanarak tutuklanan Batuhan A. hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.
Bugün görülen davanın ilk duruşmasında Batuhan A., kendini savundu. Olaydan bir gün önce sigara meselesi yüzünden aralarında sözlü tartışma çıktığını ifade eden Batuhan A., "Eve gidince sosyal medya üzerinden isim vermeden, ’it kopukla uğraşsam veteriner olurdum. Yarın dediğini yapmazsan adam değilsin’ yazdım. Bu arkadaşım bu kelimeyi üzerine alınmış. Ertesi gün beni bekliyordu. Beni yanına çağırıp küfür etti. Bana vurmaya başladı. Birkaç kez vurunca şuurumu kaybettim. Yere düşüp bayılacağımı zannettim. Daha önce inşaatta bulduğum bıçağı çıkardım ve kurtulmak için bıçakladım. Göğsüne ve karnına vurmak istememiştim. Yanlışlıkla hayati bölgesine gelmiş. Daha sonra ailemle birlikte polise teslim oldum" dedi.
Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.