Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sorgun’da FETÖ soruşturmasında 6 kişi tutuklandı

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak ve finansal destek sağlama iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 6’sı tutuklandı.Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgat’ın Sorgun ilçesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak ve finansal destek sağlama iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 6’sı tutuklandı.
Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olduğu ve finansal destek sağladığı tespit edilen, S.Ş., T.Y., A.E., Y.B., I.I.Ş., M.Y., H.D., M.T., R.D., isimli şahıslar gözaltına alındı. Emniyete sorgulamaları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şahıslardan S.Ş., T.Y., A.E., Y.B., I.I.Ş. ve M.Y. adli makamlarca tutuklanırken, H.D ve M.T mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, R.D. ise Savcılık tarafından serbest bırakıldı.
Soruşturma dosyasında ismi geçen bir firari şahsın yakalanması için Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğünce çalışmalar sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.