Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Son Nokta’ operasyonunda 9 tutuklama

ANKARA VE ÇANKIRI İLLERİNDE ARALARINDA ŞEHİT AİLESİNİN DE BULUNDUĞU VATANDAŞLARDAN HAYVAN, GAYRİMENKUL VE OTOMOBİL ALARAK DOLANDIRICILIK YAPAN SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK DÜZENLENEN 'SON NOKTA' OPERASYONUNDA ADLİYEYE ÇIKARTILAN 20 KİŞİDEN 9'U TUTUKLANDI

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2020 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2020 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Son Nokta’ operasyonunda 9 tutuklama

Ankara ve Çankırı illerinde aralarında şehit ailesinin de bulunduğu vatandaşlardan hayvan, gayrimenkul ve otomobil alarak dolandırıcılık yapan suç örgütüne yönelik düzenlenen ’Son Nokta’ operasyonunda adliyeye çıkartılan 20 kişiden 9’u tutuklandı.

22 Haziran günü, Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince, aralarında şehit ailesinin de bulunduğu vatandaşlardan hayvan, gayrimenkul ve otomobil alarak karşılıksız çek-senet verip dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik Ankara ve Çankırı illerinde "Son Nokta" operasyonu düzenlendi. Bunun üzerine adresleri tespit edilen 20 şüpheli gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Suç örgütü lideri Recep A. ile Ertuğrul Ö., Erkan Ç., Oğuz Ç., Yaşar A., Fazıl Ş., Ekrem Ç., Ferhat K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.