Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Son kazancını ailesine götüremeden hayatını kaybetti

Edirne’nin Keşan ilçesinde borçla aldığı seyyar kazanıyla iki çocuğuna ekmek götürmek için çalışan bir kişi, kendisine çarpan aracın altında kalarak hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, kış aylarında Keşan ilçesinde at arabacılığı...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 23:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 23:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’nin Keşan ilçesinde borçla aldığı seyyar kazanıyla iki çocuğuna ekmek götürmek için çalışan bir kişi, kendisine çarpan aracın altında kalarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, kış aylarında Keşan ilçesinde at arabacılığı yapan ve yaz aylarında da Erikli Sahili’nde kaynamış süt mısır satarak geçimini sağlayan 37 yaşındaki Levent Oksak’a, gece sahilde satış yaptıktan sonra Mecidiye Sahili’ndeki çadırına dönerken otomobil çarptı.
Otomobil dereye uçtu, mısır satıcısı hayatını kaybetti
Kaza, Erikli Sahili’nin Mecidiye Sahili istikametinde seyyar arabasını iterek çadırının yolunu tutan Oksak’a, Erikli çıkışındaki köprünün girişinde, arkasından hızlı bir şekilde gelen 25 yaşındaki Şener Engin’in kullandığı 33 AJL 89 plakalı otomobilin çarpması sonucu meydana geldi. Levent Oksak ve seyyar arabasını yaklaşık 30 metre önünde sürükleyen otomobil, kontrolden çıkarak köprünün yanından tuz gölüne bağlanan dereye uçtu.
Oksak, olay yerine hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Şener E. ve yanında bulunan arkadaşı Barış K. (25), jandarma ekiplerince ifadeleri alınmak üzere Erikli Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.
Kazanın ardından olay yerine gelen Levent Oksak’ın yakınları ve arkadaşları, gözyaşlarıyla Oksak’ın cenazesinin başında dua okudu.
Levent Oksak’ın cesedi, Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İncele Ekibi’nin ve nöbetçi cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Borçla mısır kazanı aldı
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde ikamet eden evli ve iki çocuk babası Oksak’ın, kısa süre önce seyyar arabasına mısır kaynatmak için kazan aldığı ve iki çocuğunu okutmak için gecenin geç saatlerine kadar sahil bölgesinde tatil yapan tatilcilere mısır satarak geçimini sürdürdüğü öğrenildi.
Keşan Devlet Hastanesi Morgu’nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.