Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Söke polisi takibe aldığı suçluları yakaladı

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince takibe alınan araçta uyuşturucu ve silah ele geçirdi. Araçta bulunan ve yakayı ele veren şahıslardan birinin 11 ayrı suçtan arandığı öğrenildi.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Söke polisi takibe aldığı suçluları yakaladı

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince takibe alınan araçta uyuşturucu ve silah ele geçirdi. Araçta bulunan ve yakayı ele veren şahıslardan birinin 11 ayrı suçtan arandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; Söke Polisi tarafından takibe alınan 09 YB 091 plakalı araç Fevzipaşa Mahallesi Özkaya Sokak üzerinde durduruldu. Araç içinde 4 şahıs vardı. Yapılan kontroller sonucunda şahıslardan M.A.’nın 11 ayrı suçtan arandığı ve 8 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu anlaşıldı. Şahısların üzerleri ve araçta yapılan aramada 18.4 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, 2 adet ruhsatsız silah,2 adet şarjör, 30 adet tabanca fişeği ve 1 adet sahte 100 TL banknot ele geçirildi.

M.A, Y.Y, A.A ve M.A isimli şahıslara Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma, Uyuşturucu Madde Kullanmak, 6136 Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet suçundan ve Parada Sahtecilik suçlarından ayrı ayrı soruşturma açıldığı belirtildi. Y.Y. isimli şüpheli şahıs ayrıca Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma suçundan, M.A. isimli şahsın ise daha önce işlemiş olduğu Yağma (Gasp) suçundan adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.