Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sokaklara kabus gibi çökmüşlerdi!

İstanbul’da sabaha karşı yolda yalnız yürüyen vatandaşların silah tehdidi ile para ve cep telefonlarını gasp eden 4 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin kendilerine direnenleri feci şekilde dövdükleri öğrenildi. İkisi yaşı küçük 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sokaklara kabus gibi çökmüşlerdi!
Kağıthane, Beşiktaş’ın Levent, Etiler semtlerinde son günlerde artan yaya gaspı olayları üzerine polis tarafından soruşturma başlatıldı. Yapılan araştırmada şüphelilerin sabaha karşı 03.00 ile 05.00 arasında yolda yalnız yürüyen kişileri kendilerine hedef seçtiği tespit edildi. Bir süre izledikleri kişilerin yanına yaklaşan suçluların, silah tehdidi ile para ve cep telefonlarını gasp ettikleri öğrenildi. Şüphelilerin kendilerine direnen bazı mağdurları ise feci şekilde dövdükleri belirtildi.

SON İŞLERİNDEN SONRA KAÇARKEN YAKALANDI

Polis eşkalini tespit ettiği şüphelileri yakalamak için harekete geçerken, şüphelilerin daha önce suç işledikleri sokaklarda pusu kuruldu. 23 Ekim 2016 tarihinde Levent’te bir kişiyi benzer yöntemle gasp eden şüpheliler kaçarken polis tarafından yakalandı. Şüpheliler Mazlum O.(18), Berkan B.(19) ile B.O.(17) ile Ü.G.(17) Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Yapılan araştırmada şüphelilerin daha önceden hırsızlık ve yağma suçlarından gözaltına alındıkları öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler Mazlum O. ve Berkan B. Asayiş Şube Müdürlüğünden B.O. ve Ü.G. Çocuk Şube Müdürlüğünden adliyeye sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.