Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sokak Ortasında Vurulan Genç Hayatını Kaybetti

İzmir’in Konak ilçesinde, ismi henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından, sokak ortasında tabanca ile vurularak ağır yaralanan 19 yaşındaki Yasin A., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Süvari...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Konak ilçesinde, ismi henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından, sokak ortasında tabanca ile vurularak ağır yaralanan 19 yaşındaki Yasin A., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Süvari Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, daha önce aralarında husumet bulunan Yasin A. (19) ile sokakta karşılaştı. Yasin A. ile kimliği belirsiz şahıs tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz kişi yanında getirdiği tabanca ile Yasin A.’yı vurarak ağır yaraladı. Yasin A. kanlar içinde yere yığılırken, kendisini vuran kişi kaçarak ortadan kayboldu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Yasin A.’yı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Yasin A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yasin A.’nın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Polis ekipleri Yasin A.’yı vuran şahsı yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak, arama çalışmalarını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.