Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivas Merkezli 11 İlde ’Paralel Yapı’ Operasyonu: 25 Gözaltı

Sivas merkezli 11 ilde bu sabah saatlerinde ’Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’ (FETÖ-PDY) soruşturması kapsamında aralarında iş adamı ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.Sivas Emniyet Müdürlüğü,...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas merkezli 11 ilde bu sabah saatlerinde ’Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’ (FETÖ-PDY) soruşturması kapsamında aralarında iş adamı ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.
Sivas Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı operasyon kapsamında Sivas merkezli Ankara-Nevşehir, Kırşehir, Niğde, İzmir, Amasya, Trabzon, Samsun, Gaziantep ve Tunceli’de sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Aralarında bazı iş adamları ile kamu kurumlarında çalışan doktor ve öğretmenlerin de bulunduğu 25 kişi, kamu kurumlarında dolandırıcılık, resmi evrakta sahtecilik, örgüte elaman kazandırma ve örgüte para kaynağı temin etme gibi iddialar ile gözaltına alındı. Gözaltı sayısının artabileceği öğrenilirken, şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından sorgu işlemleri için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.