Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şişli’de silahlı çatışma sonrası yaşananlar kamerada

Şişli’de bir gece kulübü önünde 2’si polis 7 kişinin yaralandığı silahlı çatışma sonrasında yaşananlar kameralara yansıdı. Olayın hemen ardından çekilen görüntülerde polislerle zanlılar arasında yaşanan arbede dikkat çekiyor....

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2016 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şişli’de bir gece kulübü önünde 2’si polis 7 kişinin yaralandığı silahlı çatışma sonrasında yaşananlar kameralara yansıdı. Olayın hemen ardından çekilen görüntülerde polislerle zanlılar arasında yaşanan arbede dikkat çekiyor. Zanlıların gözaltına alınmasının ardından yaralılar da hastaneye taşınıyor.
Şişli’de bir gece kulübünde sabaha karşı çıkan kavga kapı önünde taşmış, yaşanan silahlı çatışmada 2’si polis 7 kişi yaralanmıştı. Çevrede paniğe neden olan silahlı çatışmaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı. Olayın hemen ardından bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde polisler ve zanlılar arasında yaşanan arbede dikkat çekiyor. Olay yerine gelen polisler, arkadaşlarını yaralayan zanlıları gözaltına almaya çalışıyor. Bu sırada zanlıların da polise direndiği görülüyor. Zanlıların gözaltına alınmasının ardından ise yaralılar taksiye taşınarak hastaneye sevk ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.