Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şişli’de Sabah Saatlerinde Şüpheli Ölüm

Şişli’de sabah saatlerinde meydana gelen olayda, binadan düşen 44 yaşındaki Kosova uyruklu Naser Pacolli, hayatını kaybetti. Pacolli, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Olay bu sabah saat 07.40...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şişli’de sabah saatlerinde meydana gelen olayda, binadan düşen 44 yaşındaki Kosova uyruklu Naser Pacolli, hayatını kaybetti. Pacolli, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay bu sabah saat 07.40 sıralarında meydana geldi. Şişli Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan binanın önünde bir kişinin yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kaldırımda hareketsiz bir şekilde yatan Kosova Uyruklu Naser Pacolli’ye ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Naser Pacolli’nin hayatını kaybettiği belirtildi.
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Kosova uyruklu Naser Pacolli’nin cenazesi Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis ekipleri olayın intihar mı olduğu yoksa düşme mi olduğunu araştırıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.