Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şişli’de Patlatılan Şüpheli Paket Bir Kadının Bayılmasına Neden Oldu

Şişli’de Çağlayan Polis Karakolu’nun önüne bırakılan şüpheli paketin fünye ile patlatılması, yoldan geçen bir kadının panikleyerek baygınlık geçirmesine neden oldu. Baygınlık geçiren kadın polisler tarafından sakinleştirilirken,...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şişli’de Çağlayan Polis Karakolu’nun önüne bırakılan şüpheli paketin fünye ile patlatılması, yoldan geçen bir kadının panikleyerek baygınlık geçirmesine neden oldu. Baygınlık geçiren kadın polisler tarafından sakinleştirilirken, bomba imha ekipleri tarafından kontrollü patlatılan paket boş çıktı.
Olay, Taşocağı Caddesi Çağlayan Polis Karakolu’nun önünde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, yol kenarına kimliği belirsiz 3 kişi tarafından üzeri bantlı karton bir koli bırakıldı. Kutuyu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis ekiplerin ilk incelemelerinin ardından olay yerine bomba imha ekibi çağrıldı. Paketin bulunduğu alana gelen uzman ekipler hazırlık yaparak pakete fünye yerleştirdi. Paket büyük bir gürültü ile patlatılırken, sesi duyan bir kadın panikleyerek baygınlık geçirdi. Polis ekipleri baygınlık geçiren kadına yardım ederek, olay yerinden uzaklaştırdı. Fünye ile patlatılan paket ise boş çıktı.
Polis ekipleri paketi bırakarak kaçan 3 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.