Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şişli’de gece kulübü önünde silahlı kavga: 1 yaralı

Şişli’de bir gece kulübü önünde meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı.Olay, 04.00 sıralarında Şişli Esentepe Mahallesi Kore Şehitleri Caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübünün önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 06:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 06:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şişli’de gece kulübü önünde silahlı kavga: 1 yaralı

Şişli’de bir gece kulübü önünde meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

Olay, 04.00 sıralarında Şişli Esentepe Mahallesi Kore Şehitleri Caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübünün önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı gece kulübü önünde otomobil ile gelen kişiler dışarıda bulunan grup ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Silahın kullanıldığı kavgada çevrede bulunan Emre K. isimli bir kişi yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla Emre K. çevrede bulunan bir hastaneye taksi ile kaldırıldı. Kurşunun Emre K.’nın karın bölgesine isabet ettiği öğrenildi. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri güvenlik şeridine alındı. Gece kulübünde bulanlar yaşanan olay sonrası tedirginlikle gece kulübünden ayrıldı.

“10-15 el silah sesi duyduk. Panik bir hava vardı”

Bir görgü tanığı, “Adamın birisi 10- 15 dakika bağırdı, barın önündeki insanlara hakaret ederek. Daha sonra birisi geldi konuştular. Konuşma esnasında silah sesleri duydum. Zaten o anda biz kenara çekildik. Daha sonraki olayları görmedik. 10-15 el silah sesi duyduk. Panik bir hava vardı. Bir taksi ile geldiler. ‘Yaralı var’ dediler. Hızlı bir şekilde iki araç çıktı. Yaralı olduğunu söylediler” ifadelerini kullandı.

Olay yeri incelemesi yapan ekipler kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.