Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şişli’de 7’nci kattan düşen kadının şüpheli ölümü

ŞİŞLİ’DE UKRAYNA UYRUKLU BİR KADIN HENÜZ BİLİNMEYEN BİR NEDENLE 7 KATLI BİNANIN ÇATI KATINDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ. POLİS EVDEKİ BİR ŞAHSI GÖZALTINA ALIRKEN, OLAYIN İNTİHAR MI YOKSA CİNAYET Mİ OLDUĞUNU BULMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2020 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2020 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şişli’de 7’nci kattan düşen kadının şüpheli ölümü

Şişli’de Ukrayna uyruklu bir kadın henüz bilinmeyen bir nedenle 7 katlı binanın çatı katından düşerek hayatını kaybetti. Polis evdeki bir şahsı gözaltına alırken, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu bulmak için çalışma başlattı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Şişli Fulya Mahallesi Aşçılar Sokak üzerindeki bir binada meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde 7 katlı binanın çatı katından bir kadının düşmesi üzerine çevredeki vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Ukrayna uyruklu Larysa Kuzkyk’u (43) ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Ancak Kuzkyk hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Evdeki kişi gözaltına alındı

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından evde bulunan bir kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Polis, Ukrayna uyruklu Larysa Kuzky’nin düşerek hayatını kaybetmesini şüpheli bulduğu için olayın cinayet mi, intihar mı olup olmadığını araştırıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.