Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şişe-Cam davası Ocak ayına ertelendi

Şişe-Cam Grubu’na bağlı Cam-İş Madencilik ile Kristal-İş Sendikası arasında ’Yetki ve İş Kolu’ davasının 11’inci duruşmasından da sonuç çıkmadı, Dava 30 Ocak tarihine ertelendi.Bilecik Cam-İş Madencilik A.Ş. çalışanlarının,...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2017 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şişe-Cam davası Ocak ayına ertelendi

Şişe-Cam Grubu’na bağlı Cam-İş Madencilik ile Kristal-İş Sendikası arasında ’Yetki ve İş Kolu’ davasının 11’inci duruşmasından da sonuç çıkmadı, Dava 30 Ocak tarihine ertelendi.

Bilecik Cam-İş Madencilik A.Ş. çalışanlarının, Bursa Kristal-İş Sendikası’na üye oldukları dolayısıyla çalıştıkları iş yeri ile sendika arasında ’Yetki ve İş Kolu’ davasının bugün Bilecik Asli Hukuk Mahkemesi’nde 11’inci duruşması görüldü. Duruşma, Madencilik ve Taş Ocakları İş Kolu’nda yer alan, davacı vekilinin duruşma esnasında bildirmiş olduğu dilekçede adresleri yazılı bulunan Türk Maden İş Sendikası, Dev Maden Sen Sendikası, Öz Maden-İş Sendikası, Tüm Maden İş Sendikası, Genel Maden İş Sendikası ve Nükleer İş Sendikası’na dava dilekçesi, Yargıtay bozma ilanı ekli duruşma gününü bildirir davetiye çıkartılmasına, masrafın davacı tarafça yatırılan yargılama giderinden karşılanması gerekçesiyle duruşmanın 30 Ocak 2018 tarihine ertelenmesine karar verildi.

Öte yandan, Bursa Kristal-İş Sendikası’na bağlı üyelerin mahkemeye gelmemesi dikkat çekti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.