Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak’ta Operasyonlar Sürüyor

Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Şırnak’ta terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon sürüyor. Kentte, teröristlerin kaçış güzergahları ile bomba tuzakladıkları menfezler kapatıldı. İl Valisi Ali İhsan Su, kontrol noktalarını ziyaret...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Şırnak’ta terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon sürüyor. Kentte, teröristlerin kaçış güzergahları ile bomba tuzakladıkları menfezler kapatıldı. İl Valisi Ali İhsan Su, kontrol noktalarını ziyaret ederek, şeker ve çikolata ikram ettiği güvenlik güçlerine moral verdi.
Şırnak’ta, terör örgütü PKK varlığına yönelik operasyonlar nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürüyor. Kentte müşterek yürütülen
“Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonu” çerçevesinde bombalı tuzaklara top atışları gerçekleştirildi. Yeni, Dicle, Cumhuriyet ve Yeşilyurt mahallerine yapılan top atışlarında 6 el yapımı patlayıcı etkisiz hale getirildi. Patlayıcılar, büyük bir gürültü ile patlarken, söz konusu bölgelerden dumanlar yükseldi. Kentte, teröristlerin kaçış noktalarına ise şehirden çıkmalarını engellemek için güvenlik noktaları kuruldu. Dere yataklarına da güvenlik güçleri yerleştirilirken, menfezler, olası patlayıcı tuzaklamaları nedeniyle kapatıldı.
Şırnak Valisi Ali İhsan Su, beraberindeki Emniyet Müdürü Celal Sel ile birlikte, güvenlik noktalarını ziyaret etti. Bilgi alan Su, daha sonra asker, polis ve koruculara şeker ile çikolata ikram etti. Vali Su, daha sonra ise, operasyondan dönen güvenlik güçlerinin konakladığı yerleşkeyi ziyaret etti. Su, burada da güvenlik güçleri ile bir süre sohbet ederek, moral verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.