Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak’ta Operasyon Sürüyor

Sokağa çıkma yasağı ve operasyonun sürdüğü Şırnak’ta çocuk parkına mühimmat düştü. Yasak nedeniyle parkta kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.Şırnak’ta teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan hendeklerin...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sokağa çıkma yasağı ve operasyonun sürdüğü Şırnak’ta çocuk parkına mühimmat düştü. Yasak nedeniyle parkta kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
Şırnak’ta teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve yasakla birlikte başlayan Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifçi Operasyonu sürüyor. 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığından ve Çakırsöğüt 1’inci Jandarma Komando Tugayından belirlenen patlayıcı tuzaklanmış çukur ile barikatları top atışına tutan tanklar, bu kez kışladan çıkarılarak Bahçelievler mahallesindeki hakim noktaya yerleştirildi. Tankla önceden tespit edilen koordinatlara top atışı yapıldı. Tuzaklı hedefe isabet eden top atışları sonrasında bombalar büyük bir gürültü ile patlarken, mahalleden duman yükseldi.
PARKA MÜHİMMAT DÜŞTÜ
Öte yandan, Şırnak merkezinde asker ve polis ailelerinin yaşadığı konutların bahçesindeki çocuk parkına mühimmat düştü. Yasak nedeniyle parkta çocukların olmaması ve mühimmatın patlamaması bir faciayı önledi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, geniş güvenlik önlemi alarak, mühimmatı kontrollü bir şekilde infilak ettirdi.
Kentte operasyona devam edildiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.