Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak’ta Mühimmat Ele Geçirildi

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda, terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki kamplarından, kentte güvenlik güçleri ile çatışmaya giren teröristlere gönderilen çok sayıda roketatar mühimmattı ele geçirildi.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda, terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki kamplarından, kentte güvenlik güçleri ile çatışmaya giren teröristlere gönderilen çok sayıda roketatar mühimmattı ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte güvenlik güçleri ile çatışan teröristlere mühimmat desteği yapılacağı yönündeki istihbarat üzerine harekete geçti. Bu çerçevede, Uludere ilçesine bağlı Gülyazı köyünün yaklaşık 200 metre kuzeyinde Ş.E. adlı geçici köy korucusuna ait arazide arama yapıldı. Aramada, 53 adet Rus menşeili PG antitank roket mühimmattı, 27 adet Çin menşeli 69 tipli antipersonel roket mühimmattı ve 46 adet roket atar sevk fişeği ele geçirildi.
Ş.E. gözaltına alınırken, mühimmatların terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyinde bulunan kamplarından gönderildiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.