Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak’ta Binada Patlama: 1 Şehit, 13 Yaralı

Şırnak’ta teröristlerin bir binaya tuzakladıkları patlayıcının güvenlik güçlerinin arama çalışmaları sırasında infilak ettirilmesi sonucu 1 güvenlik görevlisi şehit oldu, 13 güvenlik görevlisi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, İsmetpaşa...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ta teröristlerin bir binaya tuzakladıkları patlayıcının güvenlik güçlerinin arama çalışmaları sırasında infilak ettirilmesi sonucu 1 güvenlik görevlisi şehit oldu, 13 güvenlik görevlisi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi’nde “Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonu” kapsamında, bir binanın PKK’lılardan temizlenmesinden sonra güvenlik güçlerinin, bina içerisinde arama-tarama faaliyetlerini yürüttüğü sırada teröristlerin binaya daha önce yerleştirdiği patlayıcıların infilak ettirilmesi sonucu bina çöktü. Çöken binanın enkazı altına kalan 14 güvenlik görevlisi enkaz altından çıkarılarak Şırnak Asker Hastanesi’ne sevk edildi. Durumu ağır olan 1 güvenlik görevlisi doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 13 yaralının tedavilerinin devam ettiği belirtildi.
Öte yandan İsmetpaşa ve Cumhuriyet mahallelerinde operasyonların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.