Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak’ta Barikatlar Top Atışlarına Tutuldu

Sokağa çıkma yasağı ve operasyonun sürdüğü Şırnak’ta çatışmalar şiddetlendi. İlçede, 1 polis yaralandı. Güvenlik güçleri barikatları top atışlarına tuttu.Şırnak Valiliği’nce, ilan edilen sokağa çıkma yasağının dün saat...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sokağa çıkma yasağı ve operasyonun sürdüğü Şırnak’ta çatışmalar şiddetlendi. İlçede, 1 polis yaralandı. Güvenlik güçleri barikatları top atışlarına tuttu.
Şırnak Valiliği’nce, ilan edilen sokağa çıkma yasağının dün saat 23.00’da başladığı kentte, operasyon sürüyor. Güvenlik güçleri, “Şehit Üsteğmen Mehmet Çiftçi” adı verilen operasyon çerçevesinde, hendek ve barikatların bulunduğu başta Yeşilyurt ve Bahçelievler olmak üzere, Dicle, Cumhuriyet, Gazipaşa, Yeni ve İsmetpaşa Mahallelerine girdi. Güvenlik güçlerinin bölgeye girmesiyle birlikte çatışma çıktı. Çatışmanın şiddeti dakikalar geçtikçe arttı. Çatışmada, bir polis yaralandı. Yaralı polis, hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Bölge silah ve patlama sesleriyle yankılanırken, güvenlik güçlerinin ilerlemesini engelleyen barikatlar, top atışına tutuldu. 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’na konuşlandırılan tanklar Yeşilyurt Mahallesi’ndeki, Çakırsöğüt 1. Jandarma Tugay Komutanlığı’na konuşlandırılan tanklar ise Bahçelievler Mahallesi’ndeki hendek ve barikatları atış altına aldı. Top atışlarının ardından Bahçelievler Mahallesi’nden dumanlar yükselmeye başladı.
Öte yandan, çatışmaların devam ettiği kente, “Kirpi” araçlarla çok sayıda askeri sevkiyat da yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.