Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak’ta 3 Kişinin Öldüğü Patlamaya 3 Tutuklama

Şırnak’ta yaklaşık 4 ay önce bir araçta patlayıcı infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden 3 memurdan biri olan Ahmet Ertaş’ın eşi ve oğlu olayla ilgili tutuklandı.Olay, 9 Şubat 2016’da Şırnak’ın Uludere ilçesi Yemişli köyünde...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ta 3 Kişinin Öldüğü Patlamaya 3 Tutuklama
Şırnak’ta yaklaşık 4 ay önce bir araçta patlayıcı infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden 3 memurdan biri olan Ahmet Ertaş’ın eşi ve oğlu olayla ilgili tutuklandı.
Olay, 9 Şubat 2016’da Şırnak’ın Uludere ilçesi Yemişli köyünde meydana gelmişti. Seyir halindeki araçta patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu Şırnak Devlet Hastanesi’nde görev yapan memurlar Diyar Oslu ve Abdülkerim Oslu ile Tapu Kadastro Müdürlüğü memuru Ahmet Ertaş hayatını kaybetmişti.
EŞİ VE OĞLU TUTUKLANDI
İlk önce terör saldırısı olarak değerlendirilen olayla ilgili soruşturmayı değerlendiren Şırnak İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı özel ekipler ile olay yeri inceleme ekiplerinin, yaptığı çalışmada olayın cinayet olabileceği kanısına vardığı öğrenildi. 4 aya yakın süren çalışmada İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, olayla dolaylı ve doğrudan bağlantılı 5 şüpheli tespit etti. Jandarma ekipleri yaptığı operasyonla olayda ölenler arasında bulunan Ahmet Ertaş’in eşi Z.E. ile oğlu M.E.’nin da yer aldığı 5 şüpheliyi gözaltına aldı.
M.E ve eşi Z.E’nin da aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklanırken, 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.