Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak’a Gitmek İsteyen HDP’li Gruba Polis İzin Vermedi

Aralarında HDP milletvekillerinin de bulunduğu 20 araçlık konvoy, Batman’dan Şırnak’a gitmek için geldikleri Siirt’te polis engeline takıldı.Edinilen bilgilere göre, öğle saatlerinde HDP milletvekillerinin de aralarında bulunduğu Diyarbakır...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’a Gitmek İsteyen HDP’li Gruba Polis İzin Vermedi
Aralarında HDP milletvekillerinin de bulunduğu 20 araçlık konvoy, Batman’dan Şırnak’a gitmek için geldikleri Siirt’te polis engeline takıldı.
Edinilen bilgilere göre, öğle saatlerinde HDP milletvekillerinin de aralarında bulunduğu Diyarbakır ve Batman illerden gelen 20 araçlık konvoy, Şırnak’a gitmek üzere geldikleri Siirt’te polis noktasında durduruldu. Siirt-Eruh Karayolu çevre yolu kavşağında izin verilmeyen grup, polis ile tartıştı.
Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan araçtan inerek, Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Volkan Şen’e kendilerine neden izin verilmediği sordu. Milletvekillerin seyahat özgürlüğünü kısıtlamadıklarını belirten Güvenlik Şube Müdürü Şen ise, kendilerinin geçebileceğini ancak konvoyun geçişine izin vermeyeceklerini söyledi. Grup daha sonra Batman’a geri döndü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.