Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SİNOP’TA LODOS YANGINA NEDEN OLDU

Sinop’ta kuvvetli esen lodos yangına sebep oldu.Olay, Sinop’un Dikmen ilçesine bağlı Güzelçay mevkisinde meydana geldi. Şiddetli esen lodostan elektrik tellerinin kopması sonucunda bir balık fabrikasının arkasında bulunan ormanlık alanda...

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2015 07:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2015 07:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SİNOP’TA LODOS YANGINA NEDEN OLDU
Sinop’ta kuvvetli esen lodos yangına sebep oldu.
Olay, Sinop’un Dikmen ilçesine bağlı Güzelçay mevkisinde meydana geldi. Şiddetli esen lodostan elektrik tellerinin kopması sonucunda bir balık fabrikasının arkasında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını fark eden çevredekiler hemen yardım istedi. Olaya ilk olarak Dikmen itfaiye ekipleri müdahale etti. Daha sonra Gerze ve Sinop merkezden takviye ekip istendi. Bu sırada şiddetini arttıran lodos yola bir ağacın devrilmesine sebep oldu. Sinop itfaiye ekipleri yola devrilen ağacı odun motoru ile parçalayarak yol kenarına taşıdı. Öte yandan şiddetli lodos yangının büyümesine de neden oldu, itfaiye ekipleri büyüyen yangına dört bir yandan müdahale etti. Uzun uğraşlar sonrasında yangın kısmen de olsa kontrol altına alınarak balık fabrikasına sıçraması önlendi. Olay yerinde olan fabrika yetkilisi konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yangın elektrik tellerinin kopması ile meydana geldi. Beş arazöz ve iki adet itfaiye aracı yangına müdahale ediyor. Yangın tamamen olmasa da kısmen kontrol altına alınmış durumda. Edişe edilecek bir durum yok."
Yangın ilerleyen saatlerde tamamen kontrol altına alındı. Çıkan yangında her hangi bir can ve mal kaybı olmadığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.