Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sınırda Daeş’ten Kaçan 12 Kişi Yakalandı

Gaziantep’te Suriye sınırında terör örgütü DAEŞ’ten kaçan ve yasa dışı yollarla Türkiye’ye geçmeye çalışan yabancı uyruklu 12 şahıs yakalandı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 11 kişi tutuklanarak, cezaevine gönderildi.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te Suriye sınırında terör örgütü DAEŞ’ten kaçan ve yasa dışı yollarla Türkiye’ye geçmeye çalışan yabancı uyruklu 12 şahıs yakalandı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 11 kişi tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Oğuzeli ilçesi Ermiş Mahallesi’nde terör örgütü DEAŞ’tan kaçan ve yasa dışı yollarla Suriye’den Türkiye’ye geçmeye çalışan yabancı uyruklu 12 şahıs yakalandı. Şahısların yapılan üst ve eşya aramalarında E.S. üzerinde 4 adet cep telefonu, 3 adet tablet, 1 adet kuru sıkıdan bozma silah, 1 adet şarjör, 5 adet fişek, 1 adet harici disk, 1 adet çakı, 2 adet flash disk bulundu. Şahıslardan H.O. üzerinde ise 3 adet cep telefonu, 1 adet tablet, 1 kalaşnikof şarjörü, 30 adet fişek, 1 adet laptop, 1 adet harici disk ve 3 adet flash disk ele geçirildi.
Sevk edildikleri adli makamlarca H.O., K.O., E.S. ve M.S. isimli şahıslar tutuklanırken, S.S. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Toplam 7 çocuk ise tutuklanan aileleri ile birlikte cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.