Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinir krizi geçiren bankanın güvenlik görevlisi polisi alarma geçirdi

Başkent’te bir banka şubesinde güvenlik görevlisinin sinir krizi geçirerek silahını çekmesi polisi alarma geçirdi.Alınan bilgiye göre, Keçiören ilçesi Kızlarpınarı Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde sinir krizi geçirdiği iddia...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkent’te bir banka şubesinde güvenlik görevlisinin sinir krizi geçirerek silahını çekmesi polisi alarma geçirdi.
Alınan bilgiye göre, Keçiören ilçesi Kızlarpınarı Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde sinir krizi geçirdiği iddia edilen bankanın güvenlik görevlisi bankanın kapısını kilitleyerek silahını çekti. Görevli, bankadaki diğer çalışanlar tarafından kısa sürede etkisiz hale getirildi. Banka çalışanların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik görevlisini gözaltına aldı.
Olay sırasında banka yakınında bulunan bir kişi, “Ben buraya yeni gelmiştim. İçeride birileri bekliyordu ne olduğunu fark edemedim. Baktım anında polisler geldi. Olay bankanın içinde oldu ama ben görmedim. İçeride güvenlik görevlisi bekliyordu kapı kapalıydı. Saati dolmuştu kapanma saati gelmişti ben ondan da fark edemedim. Polisler gelince gördüm. İçeriden güvenlik görevlisini kelepçeleyip götürdüler. Zaten bu hafta gelmişti o çocuk" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.