Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sınır Karakoluna Saldırının Ardından

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde bulunan Türk Yurdu Jandarma karakoluna yönelik havan saldırısının ardından bölgeye giden karayolu, jandarma ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı. Yoldan ambulans ve güvenlik güçleri haricinde hiç bir aracın...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’in Karkamış ilçesinde bulunan Türk Yurdu Jandarma karakoluna yönelik havan saldırısının ardından bölgeye giden karayolu, jandarma ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı. Yoldan ambulans ve güvenlik güçleri haricinde hiç bir aracın geçişine izin verilmiyor.
Gaziantep’in Karkamış ilçesi Suriye sınırında bulunan Türk Yurdu Jandarma Karakolunun bulunduğu bölgeye, Suriye’nin terör örgütü DAEŞ kontrolündeki Cerablus kentinden havan topu ile saldırı düzenlenmişti. Saldırının ardından misliyle karşılık verilirken, jandarma ekipleri saldırının düzenlendiği bölgeye giden Nizip-Karkamış karayolu Yolağzı köyü mevkisinde kontrol noktası oluşturdu. Jandarma ekipleri, saldırı bölgesine 20 kilometre uzaklıktaki yolu kaymakamlık talimatı ile ulaşıma kapattı. Kontrol noktasından sivillerin ve basın mensuplarının geçişine izin verilmezken, bölgeye sadece ambulans ve güvenlik güçleri alınıyor.
Öte yandan saldırının ardından havanların düştüğü Türk Yurdu Mahallesi’nin de boşaltılmaya başlandığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.