Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sınır kapısında darbe girişimi iddiası

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı’nda yeni bir darbe girişimi olacağı iddiası üzerine polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.İddialara göre, yeni bir darbe girişiminin olabileceği ihbarı üzerine polis...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı’nda yeni bir darbe girişimi olacağı iddiası üzerine polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.
İddialara göre, yeni bir darbe girişiminin olabileceği ihbarı üzerine polis teyakkuza geçti. Akşam saat 22.00 sıralarında Türkiye-İran arasındaki Gürbulak Sınır Kapısı’ndaki memurlar tahliye edildikten sonra kapı polis ekipleri tarafından kapatıldı. Gümrük kapısı önünde geniş güvenlik önlemi alan polis, can güvenlikleri olmadığı gerekçesiyle halkı bölgeden uzaklaştırdı. Yaklaşık iki saat boyunca gümrük kapısının kapalı kalması nedeniyle uzun TIR kuyrukları oluştu. İddiayı duyan çok sayıda vatandaş da gümrük kapısı yakınlarına gelerek, polisin yanında durmaya başladı. Polis gece geç saatlere kadar sınır kapısı önündeki nöbetini sürdürürken, iki saat sonra sınır kapısı araç geçişlerine açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.