Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sınıf Öğretmeni Evinin Bahçesinde Ölü Bulundu

Sivas’ın Gemerek ilçesinde bir öğretmen, evinin bahçesinde ölü bulundu.Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gemerek Cumhuriyet İlkokulu’nda görev yapan 41 yaşındaki sınıf öğretmeni Halil Mertaslan’ın...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ın Gemerek ilçesinde bir öğretmen, evinin bahçesinde ölü bulundu.
Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gemerek Cumhuriyet İlkokulu’nda görev yapan 41 yaşındaki sınıf öğretmeni Halil Mertaslan’ın arkadaşlarıyla kahvehanede vakit geçirdikten sonra Yenihayat Mahallesi’ndeki evine gitti. Evinin bahçesine girdiği sırada rahatsızlanan öğretmen, bir anda yere yığıldı. Yakınlarının yerde hareketsiz halde bulduğu öğretmen için 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri öğretmenin hayatını kaybettiğini belirledi.
Gemerek Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sınıf öğretmenin cenazesi daha sonra otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna gönderildi. Evli ve 1 çocuk babası olan öğretmenin daha önce de kalp rahatsızlıkları yaşadığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.