Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silvan’da HÜDA-PAR’lılar İle HDP’liler Arasında Gerginlik

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde seçim çalışmaları sırasında karşı karşıya gelen Hür Dava Partisi üyeleri ile HDP’liler arasında gerginlik yaşandı.İddiaya göre, Silvan ilçesinde seçim çalışması kapsamında araç konvoyu ile şehir...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 19:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde seçim çalışmaları sırasında karşı karşıya gelen Hür Dava Partisi üyeleri ile HDP’liler arasında gerginlik yaşandı.
İddiaya göre, Silvan ilçesinde seçim çalışması kapsamında araç konvoyu ile şehir merkezine geçen Hür Dava Partisi üyeleri ile HDP’liler arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan tartışma sırasında Silvan-Batman arası yolcu taşımacılığını yapan bir minibüsün camları kırıldı.
Polislerin müdahalesiyle Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan Hür Dava Partisi İlçe Başkanlığı önüne gelen Hüda-Par’lılar, burada slogan attı. Bu sırada bölgeden geçen HDP’nin seçim minibüsüne Hüda Par’lılar tarafından taşlı saldırı yapıldı.
Bunun üzerine HDP’liler ile Hür Dava Partili’ler arasında kavga başladı. Polis, kavganın büyümesini önlerken, ilçe genelinde geniş güvenlik önlemi alındı. Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.