Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silopi’de 4 Polisin Şehit Edildiği Bölgede Büyük Çukur Oluştu

Şırnak’ın Silopi ilçesinde PKK’lı teröristlerin polislere yönelik düzenlediği uzaktan kumandalı mayınlı saldırı sonrasında 4 polis memuru şehit olurken, saldırı sonrasında patlamanın olduğu yerde büyük bir çukur oluştu. Saldırı...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Silopi’de 4 Polisin Şehit Edildiği Bölgede Büyük Çukur Oluştu
Şırnak’ın Silopi ilçesinde PKK’lı teröristlerin polislere yönelik düzenlediği uzaktan kumandalı mayınlı saldırı sonrasında 4 polis memuru şehit olurken, saldırı sonrasında patlamanın olduğu yerde büyük bir çukur oluştu. Saldırı sonrasında çıkan çatışmada çevrede bulunan evlere de kurşun isabet etti.
Silopi Başak Mahallesi Tansu Çiller Caddesi üzerinde güvenlik sağlayan zırhlı polis aracına yönelik PKK’lı teröristler tarafından uzaktan kumandalı bombalı saldırı yapılmış ve saldırıda Mustafa Yahya Mertcan, Resul Kayaoğlu, Savaş Akyol, Şahin Polat Aydın isimli 4 özel harekat polisi şehit olmuş, 1 polis memuru ise yaralanmıştı. Saldırının ardından mahalle 3 saatlik abluka altına alındı. PKK’lılar ile güvelik güçleri arasında çatışmalar yaşandı. Çatışma sırasında bazı evlere kurşun isabet ettiği görüldü. Patlamanın olduğu yerde ise dev bir çukur oluştu.
Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesi sonrasında hurdaya dönen zırhlı araç olay yerinden çekildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.