Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silopi sınırına askeri sevkiyat

Türkiye’nin Irak sınırında bulunan Şırnak’ın Silopi ilçesindeki sınır birliklerine dün gece saatlerinde Musul operasyonun başlamasıyla birlikte çok sayıda askeri araç sevkiyatı yapıldı.Musul’un terör örgütü IŞİD’den kurtarılması...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin Irak sınırında bulunan Şırnak’ın Silopi ilçesindeki sınır birliklerine dün gece saatlerinde Musul operasyonun başlamasıyla birlikte çok sayıda askeri araç sevkiyatı yapıldı.
Musul’un terör örgütü IŞİD’den kurtarılması için aylardır hazırlığı yapılan operasyonun dün gece saatlerinde başlamasıyla birlikte, Türkiye’nin Irak sınırında bulunan Silopi ilçesindeki birliklere çok sayıda askeri araç sevkiyatı yapıldı. Sevkiyatta, kapalı kasalarda mühimmat araçları, tanklar, kirpiler ve tank gibi ağır zırhlı araçların taşınmasını sağlayan çok sayıda üstü boş TIR’lar sınır birliklerine sevk edildi. Uluslararası İpekyolu’nu kullanarak, ilçe merkezinden geçen konvoyun geçişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı. “Akrep” adlı zırhlı araçlar, konvoya eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.