Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silifke Adliye Lojmanı İstinat Duvarı Yanına Bırakılan Poşet Korkuttu

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Gazi Mahallesi Adliye Lojmanları istinat duvarı yanına gelişigüzel bırakılan çöp poşeti, kısa süreli paniğe neden oldu.Savcı, hakim ve adliye çalışanlarının yaşadığı adliye lojmanları istinat duvarı...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Gazi Mahallesi Adliye Lojmanları istinat duvarı yanına gelişigüzel bırakılan çöp poşeti, kısa süreli paniğe neden oldu.
Savcı, hakim ve adliye çalışanlarının yaşadığı adliye lojmanları istinat duvarı yanına bırakılan karton ve çöp poşeti nedeniyle kısa süreli panik yaşandı. Olay yerine gelen sivil polis ekipleri bölgeyi güvenlik şeridi içine alırken, vatandaşların poşetin bulunduğu alandan bomba olma ihtimali nedeniyle geçişine izin verilmedi.
Bir vatandaşın poşeti koyanın sarışın bir kadın olduğunu, yan apartmanlardan çıktığını söylemesi üzerine polis olay yerinde beklemeye başladı. Poşeti koyan kadının gelmesiyle olay aydınlandı.
İsmi açıklanmayan kadın, markete gittiğini, markete giderken elindeki poşeti daha sonra çöpe atmak için duvarın yanına koyduğunu, herhangi bir bomba olayının olmadığını söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri kodundan koyduğu poşeti almasını, çöpe atmasını ve bir daha böyle bir hareket yapmamasını istediler.
Çevredeki vatandaşlar da kadının kendisine ait olduğunu söylediği poşeti çöpe atmayarak duvar kenarına bırakmasına tepki gösterdiler. Bazı vatandaşlar, “Özellikle bombaların patladığı şu günlerde kimse hiçbir yere poşet ya da başka bir şey bırakmasın. Bir çöp nedeniyle polis ekipleri saatlerce oyalanmış oluyor” diye konuştular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.