Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şile Yolu’nda meydana gelen kaza sosyal medyadan canlı izlendi

Şile Yolu’nda araçta seyir halinde giden iki genç, "Periscope"tan canlı yayın yaptıkları sırada önde seyir halinde giden kamyona hızla çarptı. O anlar ise o anda sosyal medyada gençleri izleyenler tarafından canlı canlı izlendi.Sosyal...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şile Yolu’nda araçta seyir halinde giden iki genç, "Periscope"tan canlı yayın yaptıkları sırada önde seyir halinde giden kamyona hızla çarptı. O anlar ise o anda sosyal medyada gençleri izleyenler tarafından canlı canlı izlendi.
Sosyal medyada bir ilk daha gerçekleşti. Şile yolunda iki genç arabaya binerek, yaptıkları gezintiyi sosyal medya hesaplarından yayınlamaya başladı. Bu sırada yanlarına yanaşan bir araçla da sohbet eden gençler hızla ilerlemeye devam etti. Sohbet sırasında gençler yandaki araca. "İsteğine göre 300 km hızla. Ne kadar istersen o kadar hızla gidiyor" dediler Ardından yüksek sesle müzik de dinleyen gençler, tam bu sırada öndeki kamyonu son anda farketti. Bu sırada kamyona hızla çarpan gençler, ağır şekilde yaralandı. Vatandaşlar yardıma koşarak, olay yerine itfaiye çağırdı. İtfaiye ekipleri yaralılara sıkıştıkları yerden çıkararak hastaneye gönderdi. Yaralanan E.G ve ismi öğrenilemeyen arkadaşının durumunun ağır olduğu öğrenildi.Canlı canlı gerçekleşen kaza ise sosyal medyada vatandaşlar tarafından izlendi. Görüntülerde gençler hızla ilerliyor.Yanlarına yaklaşan sürücü ile görüşüyorlar. Ardından araç hızla kamyona çarpıyor. Daha sonra yardıma gelen bir vatandaş yaralı gençlerin cep telefonunu alıyor. Bu sırada da itfaiye ekipleri görüntülerde görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.