Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silahlı saldırıya uğrayan boksör o anları anlattı

Adana’da silahlı saldırıda yara almadan kurtulan ancak iki kardeşi yaralanan Avrupa şampiyonu boksör Muratcan Buğra Öner, olay anını anlattı.Olay, Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Avrupa şampiyonu boksör kardeşler...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da silahlı saldırıda yara almadan kurtulan ancak iki kardeşi yaralanan Avrupa şampiyonu boksör Muratcan Buğra Öner, olay anını anlattı.
Olay, Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Avrupa şampiyonu boksör kardeşler Muratcan Buğra (25), Alptuğ (26) ve ağabeyleri Bahadırhan Börteçine Öner (29) 4 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Bahadırhan Börteçine ve Alptuğ Öner bacaklarından yaralandı. Muratcan Buğra Öner ise yara almadan kurtuldu. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis, olaya karıştığı ileri sürülen Abdullah Y. (26), Metin S. (26), Serkan B. (28) ve Hamit Ç.’yi (22) yakaladı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliğine götürülen zanlılar sorguya alındı. Polisin yaptığı çalışmada Muratcan Buğra Öner’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Ne Şangay ne AB yaşasın Türk Birliği" açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşarak altına da "Ben bu açıklamaya çok sevindim bu açıklama içimi ferahlattı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da 12 Eylül mağduru ülkücü ağabeylerimize sahip çıksın, Türk Milliyetçilerine sahip çıksın" yazdığı öğrenildi.
Bu paylaşımının üzerine Öner’e sosyal medyadan tehdit ve hakaretler başladı. Bir süre hakaretler devam edince Öner, çocuklarına kadar hakaret eden bu şahıslardan birkaç kişiyle iletişime geçti. Dün gece iletişime geçtiği şahıslar kendilerine adres verdi. Bunun üzerine 3 kardeş verilen adrese gitti. Kardeşlerin tartıştığı Abdullah Y. belindeki silahı çıkartıp iki kardeşi vurup Muratcan Buğra Öner’e de ateş etti. Ancak üçüncü kardeşi vuramadı. Yaralanıp hastaneye kaldırılan iki kardeş bugün sabah saatlerinde hastaneden taburcu edildi.
Olaydan yara almadan kurtulan boksör Muratcan Buğra Öner, daha önceden de Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve adamlarıyla aralarında problem olduğunu, en son da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bir sözlerini paylaşıp Kılavuz’a örnek olmasını söylediği için ailesine, hatta çocuğuna bile hakaret edildiğini, tehditler aldığını ifade ederek, "Ben bize silahlı saldırı düzenleyen şahıslardan şikayetçiyim. Bu işin azmettiricisinin de Olcay Kılavuz olduğunu biliyorum bu nedenle de ondan da şikayetçiyim" dedi.
Zanlıların emniyette sorgusu devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.