Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silahlı saldırganlar dehşet saçtı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bir otomobilden gece yarısı ev ve iş yerine pompalı tüfekle ateş açan saldırganlar dehşet saçtı.Edinilen bilgiye göre,Gazibey Mahallesi’nde gece saatlerinde plakası alınamayan bir araçtan kimliği belirsiz...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bir otomobilden gece yarısı ev ve iş yerine pompalı tüfekle ateş açan saldırganlar dehşet saçtı.
Edinilen bilgiye göre,Gazibey Mahallesi’nde gece saatlerinde plakası alınamayan bir araçtan kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Gülfidan Utku’ya ait eve pompalı tüfekle ateş açıldı. Olay yerinden ayrılan saldırganlar, daha sonra Hacıevhat Mahallesi Şehit Selim Vural Caddesi üzerinde bulunan bir içkili mekanı kurşunladı.
İhbar üzerine takibe alınan araç sürücüsü, polisin ’dur’ ihtarına uymadı. Bir süre sonra Çarşı Polis Karakolu önünden geçerken dur ihtarına uymayan araç sürücüsü, polisin ateş açmasına rağmen durmayarak ara sokağa daldı. Silahlı saldırganlar, saatler süren polis kovalamacasının ardından kaçarak izini kaybettirdi.
Trafo patladı sandık
Saldırıda büyük şok yaşadıklarını anlatan ev sahibi Gülfidan Utku, "Saat 4 sıralarında ateş edildi, patlama seslerine uyandım. İlk önce trafo patladı sandık. Dışarıya çıktım, konu komşuya baktım, şalterini indirdim. Baktım trafo yanmıyor, sonra önemsemeyip içeri girdim. Saat 5’e 10 kala tekrar silah atıldı. Bu tarafa geldik, yanımızdaki komşular arabayı görmüş. Rengini sordum, nasıl bir araba, plakası ne diye. ’Alamadık’ dediler. Ellerinde silah vardı, arabadan inmeden içeriye ateş etti. Yani arka taraftan ateş etmiş olsaydılar oturduğum tarafta, torunum vurulurdu, öldürülürdü yani. Bir faciadan döndük. Saldırganlardan davacıyım, yakalanmalarını istiyorum. Ne istiyorlar bilmiyorum, kim bunlar tanımıyorum. Kendilerini görmedim. Neden bunu yaptılar benim gibi yaşlı bir kadına. Benim oğlum cezaevinde. Benim bakanım yok, edenim yok, neden bunu yaptılar anlamakta güçlük çekiyorum" diye konuştu.
Çok korktuk
O an evde uyuduğunu ve çok korktuğunu söyleyen Recep Savaşçı ise, "Ben yatıyordum, iki el ateş sesi geldi. Kalkıp baktım, arabayla dümdüz gitmişler buradan. Saat 4 civarıydı, hiç tahmin etmemiştim ikinciye geleceklerini. Bir daha geldiler saat 5 gibi, yine silah sıktılar. Camları falan indirdiler, içeride saçma ve kurşun izleri var. Eğer diğer cama sıksaydılar sağ kurtulamazdık" dedi.
Saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.