Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silahlı Market Soyguncusu Yakalandı

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir marketten silahlı soygun yaparken güvenlik kamerasına yansıyan şahıs, polis tarafından yakalandı.Olay, merkez Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi’nde bulunan bir markette 28 Mayıs günü saat 22.00 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir marketten silahlı soygun yaparken güvenlik kamerasına yansıyan şahıs, polis tarafından yakalandı.
Olay, merkez Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi’nde bulunan bir markette 28 Mayıs günü saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.H.A. isimli şahıs, müşteri olarak girdiği market sahibiyle bir süre sohbet etti. Etrafı kollayan şahıs, daha sonra silah çekti. Şaşkınlık yaşayan market sahibi, M.H.A.’nın istediği 500 TL ve 3 paket sigarayı verdi. Dışarıdaki müşterilerin durumu fark etmesi üzerine zanlı, dışarıda bulunanları market içerisine topladı. Burada bir süre müşterilerle tartışan zanlı, bir müşterinin de 30 TL’sini aldı. Şahıs, bir müşterinin sopayı çekerek dengesini kaybedip düşmesini fırsat bilerek marketten kaçtı. Yaşanan olaylar an be an güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, incelemenin ardından zanlının kimliğini tespit etti. Zanlı M.H.A., bu sabah düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı. Zanlının emniyetteki sorgusu sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.