Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silahlı Kavga Güvenlik Kamerasında

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, eski belediye başkanlarından Halil Posbıyık’ın oğlu Tuğberk Posbıyık’ın aynı masada yemek yediği Talat Yavuz ile kavgası ve silahla yaralama anı restoranın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, eski belediye başkanlarından Halil Posbıyık’ın oğlu Tuğberk Posbıyık’ın aynı masada yemek yediği Talat Yavuz ile kavgası ve silahla yaralama anı restoranın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kdz. Ereğli ilçesinde dün gece yemek yediği arkadaşları ile çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Kdz. Ereğli Belediyesi eski başkanı Halil Posbıyık’ın oğlu Tuğberk Posbıyık arkadaşı Talat Yavuz ile önce kavga etmiş, ardından da silahına sarılarak kendisini kurşun yağmuruna tutmuştu. Silahlı yaralama olayını gerçekleştiren Tuğberk Posbıyık emniyetteki işlemlerinin ardından elde edilen kanıtlarla birlikte sevk edildiği adliyede savcılık sorgusu sonrası çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Beycuma Kapalı Cezaevi’ne gönderilmişti. Vücuduna üç kurşun isabet eden Talat Yavuz’un ise hastanedeki tedavisi sürerken, hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.
OLAY ANI SANİYE SANİYE KAMERADA
Kdz. Ereğli ilçesindeki bir otelin restoranında yaşanan silahla yaralama olayı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Tuğberk Posbıyık ile Talat Yavuz’un kavga etmesi, arkadaşlarının kavgayı ayırmaya çalışması görüntülere yansıdı. Kamera görüntülerinde ayrıca Posbıyık’ın silahıyla Talat Yavuz’a ateş etmeye başladığı anda restoranda bulunanların kaçıştığı, bazılarının masaların altına saklandığı ve bir kişinin silahı almaya çalıştığı görülüyor. Posbıyık’ın defalarca ateş ettikten sonra restoranı terk ettiği ve 112 ekiplerinin yaralıya müdahalesi sonrası ambulansa götürdükleri görüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.