Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silahlı çatışmanın şüphelisi yakalandı

Samsun’da önceki gün iki kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı iddia edilen İ.A. (22) yakalanarak bugün Samsun Adliyesi’ne çıkarıldı.Olay, 3 gün önce Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı üzerindeki yan yolda 01.00 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da önceki gün iki kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı iddia edilen İ.A. (22) yakalanarak bugün Samsun Adliyesi’ne çıkarıldı.
Olay, 3 gün önce Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı üzerindeki yan yolda 01.00 sıralarında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, bir kişi araç içerisinden Vali Konağı’nın karşı çaprazında bulunan bir dükkanın içerisine doğru pompalı tüfekle ateş etmeye başlamış ve dükkan içerisinden de kişi ya da kişilere ateşle karşılık verilmişti. Pompalı tüfek ve silahların kullanıldığı çatışmada dükkan içerisindeki B.A. ile İ.K. yaralanmıştı.
Silahlı çatışmaya karıştığı iddia edilen İ.A., dün akşam güvenlik güçlerin çalışması sonucu yakalanıp gözaltına alındı. Bugün Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan İ.A., Samsun Adliyesi’ne çıkarıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.