Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silahlı, Bıçaklı, Sopalı Kavga: 4 Yaralı

Konya’da Suriyeli bir grupla esnafın tartışması sonucu meydana gelen silahlı, bıçaklı, sopalı kavgada dört kişi bıçakla yaralandı.Olay, saat 21.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Sırçalı Medrese Caddesi üzerinde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da Suriyeli bir grupla esnafın tartışması sonucu meydana gelen silahlı, bıçaklı, sopalı kavgada dört kişi bıçakla yaralandı.
Olay, saat 21.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Sırçalı Medrese Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriyeli iki grup arasında oruç tutmama meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çevrede bulunan Konyalı bir esnaf, grubu ayırmaya çalıştı. Bu sefer Suriyeliler ile esnaf arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüştü.Güvenlik kamerasına yansıyan kavgada Suriyeli şahısların markete sopalarla gelerek kavga ettikleri ve marketin camlarını kırdıkları görülüyor. Ayrıca Suriyeli şahıslardan birinin beline silah koyduğu görülüyor. Markette çıkan kavgada Muhammed Selim S. (23) sol omzundan, Mehmet Büyük S. (25) sol omzundan ve elinden bıçakla yaralandı. Kavga ihbarı üzerine olay yerinde polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.Olay yerinden kaçan ve şüpheli olarak aranan Ömer M. ve Amir M. ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli Ömer M.’nin bıçakla yaralandığı, Amir M.’nin de darptan yaralı olduğu öğrenildi. Yaralılar şehir merkezinde bulunan çeşitli hastanelere götürüldü.Kavga sonrası vatandaşlar Suriyelilerin iş yerlerinin camlarını kırdı. Güvenlik güçleri tekrar olay çıkmaması için çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.