Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silahla Yaralamaya 9 Yıl 7 Ay Hapis

Samsun’da bir kişiyi silahla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan genç, toplam 9 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılırken, olayı azmettirdiği iddia edilen şahıs ise beraat etti.Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Ağabali Caddesi üzerinde 2015...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da bir kişiyi silahla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan genç, toplam 9 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılırken, olayı azmettirdiği iddia edilen şahıs ise beraat etti.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Ağabali Caddesi üzerinde 2015 Nisan ayında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silahlı saldırıya uğrayan Murat Y., elinden ve belinden yaralandı. Hastaneye kaldırılan Murat Y. tedavi altına alındı. Silahlı saldırıyı düzenlediği iddia edilen 20 yaşındaki Abdullah E., yakalandı ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Abdullah E. ile olayı azmettirdiği iddia edilen Mikail Y. hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında Abdullah E., Kastamonu Cezaevi’nden, başka suçtan tutuklu bulunan Mikail Y. ise İnebolu Cazaevi’nden SESBİS sistemi ile görüntülü olarak duruşmaya katıldılar. Abdullah E., "Murat Y.’yi öldürmek istemedim. Öldürmek istemedim. Biran paniğe kapılıp ateş ettim. Tahliyemi istiyorum" dedi.
Mikail Y. ise, "Ben suçsuzum. Olayla bir alakam yok. Beratımı talep ediyorum" diye konuştu.
Mahkeme heyeti Mikail Y.’nin beraatına karar verirken, Abdullah E.’yi, "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 8 yıl 4 ay, "silah" suçundan da 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 9 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.