Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silahla Kalbine Ateş Ederek İntihar Etti

Konya’da bir kişi, otobüs durağında silahla kalbine ateş ederek intihar etti.Olay, saat 04.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Yeni Yol Caddesi üzerindeki bir otobüs durağında meydana geldi. İddiaya göre, otobüs durağında hareketsiz şekilde...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da bir kişi, otobüs durağında silahla kalbine ateş ederek intihar etti.
Olay, saat 04.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Yeni Yol Caddesi üzerindeki bir otobüs durağında meydana geldi. İddiaya göre, otobüs durağında hareketsiz şekilde birinin yattığını görenler durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin yaptığı araştırmada cesedin Erciyes Ç. (25)’ye ait olduğu tespit edildi. Otobüs durağını güvenlik çemberine alan ekipler detaylı incelemelerde bulundu. Erciyes Ç.’nin cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Erciyes Ç’nin yaşamına son verdiği kısa dipçik pompalı tüfeğin ateş aldıktan sonra yola doğru fırladığı görüldü.
Öte yandan, Erciyes Ç.’nin ölüm haberini alarak olay yerine gelen bir arkadaşının, Erciyes Ç.’nin olaydan birkaç saat önce sosyal medya hesabından intihar edeceği şeklinde bir paylaşımda bulunması üzerine intihar etmesini önleyebilmek için polise başvurduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.