Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silahla bir kişiyi ağır yaralayan 15 yaşındaki çocuk teslim oldu

Samsun’da bir kişiye silahlı saldırı düzenleyerek ağır yaraladığı iddia edilen 15 yaşındaki çocuk polise teslim oldu.İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde dün akşam meydana gelen olayda, silahlı saldırıya uğrayan Umutcan A.(21)...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Silahla bir kişiyi ağır yaralayan 15 yaşındaki çocuk teslim oldu
Samsun’da bir kişiye silahlı saldırı düzenleyerek ağır yaraladığı iddia edilen 15 yaşındaki çocuk polise teslim oldu.
İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde dün akşam meydana gelen olayda, silahlı saldırıya uğrayan Umutcan A.(21) ağır yaralanmış, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış, buradan da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmişti.
Sol koltuk altı ve kasığından olmak üzere 4 yerinden yaralanan Umutcan A.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, silahlı saldırıyı düzenlediğini iddia eden 15 yaşındaki U.A., İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim oldu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen U.A., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
Bu arada U.A.’nın olay yerine otomobil ile geldiği ve motosiklet üzerindeki Umutcan A.’ya ateş açarak vurduğu ve daha sonra yanında bulunan 2 kişi ile birlikte kaçtığı ileri sürüldü. Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, olay sırasında U.A.’nın yanında bulunduğu iddia edilen ve polis tarafından aranan İ.D. ve E.K. adlı gençleri Samsun Adliyesi içinde yakalayarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim etti.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.