Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Silahım var, intihar edeceğim” deyince polis alarma geçti

Kocaeli’de 112 Acil Çağrı Hattı’nı arayarak “Silahım var, intihar edeceğim” diyen genç polisi alarma geçirdi. Kendini otel odasına kilitleyen genç, polisin başarılı operasyonu ile kurtarıldı.Olay Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de 112 Acil Çağrı Hattı’nı arayarak “Silahım var, intihar edeceğim” diyen genç polisi alarma geçirdi. Kendini otel odasına kilitleyen genç, polisin başarılı operasyonu ile kurtarıldı.
Olay Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Hattı’nı arayan Mustafa G. (28) isimli genç, Kemalpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir otelin odasında olduğunu ve yanındaki silahla intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine alarma geçen polis ekipleri hemen gencin bulunduğu otele giderek Mustafa G.’yi ikna etmek için çalışmalara başladı.
Operasyon ile dışarı çıkarıldı
Polis ekiplerinin ikna çalışmaları sürerken otelin önünde de itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri gerekli önlemleri aldı. Polis ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren ikna çabasının sonuç vermemesi üzerine gencin kendini kilitlediği otel odasına operasyon düzenlendi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ve İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, bir ekip otel odasının kilitli olan kapısından içeri girerken, başka bir ekip de odaya çıkan yangın merdiveninden tırmanarak otel odasının camından içeriye girdi.
Yanında silah bulunmadı
Gencin kendisini kilitlediği otel odasına giren polis ekipleri, silahlı olduğunu söyleyen Mustafa G.’yi etkisiz hale getirdi. Polis ekiplerinin otel odasında yaptığı aramada gencin yanında herhangi bir silah bulunmadığı tespit edilirken, intihar edeceğini söyleyerek polisi alarma geçiren Mustafa G.’nin alkollü olduğu görüldü. Kendisini kilitlediği otel odasından çıkartılan Mustafa G., polis ekipleri tarafından Saraybahçe Polis Merkezi’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.